Nederlands
For sale:Steenweg 45, 6131 BC Sittard - Photo
+18

Steenweg 45 6131 BC Sittard €275,000

  • Retail space
  • Construction year 1880
  • 78 m² plot size
  • 60 m² floor area

Description

In centrum van Sittard op toplocatie gelegen woonwinkelpand bestaande uit twee appartementen en een winkel (Steenweg 45, 45A en 45B). Pand wordt in verhuurde staat verkocht.

Indeling:

Souterrain

Provisiekelder (4.10 x 4.90 m).

Begane grond

Entrée, hal, meterkast en trappenhuis t.b.v. de appartementen. Winkel voorzien van een parketvloer (ca. 40 m2). Kantoor/werkplaats voorzien van een laminaatvloer (ca. 16 m2). Keuken met eenvoudig keukenblok, boiler en CV-opstelling (eigendom). Geheel betegelde toiletruimte voorzien van duoblok.

1ste verdieping

Hal met muurkast en betegelde toiletruimte. Woonkamer met open keuken en veel lichtinval (ca. 25 m2). Keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak, gaskookplaat en wasemkap. Betegelde badkamer voorzien van vaste wastafel, douche, toilet en aansluiting voor wasmachine. Slaapkamer (3.72 x 3.80 m) met toegang tot terras. Het appartement is ca. 50 m2 groot.

2de verdieping

Hal. Woonkamer met open keuken. Keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak, gaskookplaat en wasemkap. Betegelde badkamer voorzien van vaste wastafel, douche en aansluiting voor wasmachine. Slaapkamer (4.32 x 1.73 m). Het appartement is ca. 34 m2 groot.

3de verdieping

Bergzolder met CV-opstelling (huur) en mechanische ventilatie-unit.

Buitenruimte

Op Noordoosten gelegen terras (3.63 x 3.97 m) met fraai uitzicht.

Parkeervoorzieningen

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huurinkomsten

De bruto huurinkomsten bedragen 21.586 euro per jaar.
Factor 13.7

Algemeen

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart

Features

Offer

Reference number
1022
Asking price
€275,000
Acceptance
By consultation
Offered since
25 January 2024
Last updated
16 May 2024

Construction

Type of residence
Retail space
Type of construction
Existing estate
Construction period
1880

Surfaces and content

Plot size
78 m²
Floor area
60 m²
Sales area
40 m²

Layout

Number of floors
1

Cadastral informations

Cadastral designation
Sittard-Geleen F 2114
Area
78 m²
Range
Entire lot
Ownership
Full ownership
Recently viewed
View all listings