Nederlands
For sale:Moorveldsberg 91, 6243 AX Geulle - Photo
+38

Moorveldsberg 91 6243 AX Geulle €695,000

  • House
  • 5 rooms
  • 4 bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • Construction year 1850
  • 10,918 m² plot size
  • 496 m² liveable area
  • G Energy certificate G

Description

Deze karakteristieke vrijstaande woonboerderij, voorheen bekend als café 't Jachhoes. Het huis is gelegen in het dorp Geulle. Het oorspronkelijke woonhuis dateert uit circa 1850. Hoewel dit huis de tand des tijds heeft doorstaan, roept het de behoefte op aan modernisering om het naar hedendaagse normen te brengen.

Geulle, waarin deze woning is gelegen, maakt deel uit van de gemeente Meerssen en staat bekend om zijn serene en landelijke atmosfeer, omringd door uitgestrekte groene velden en weelderige bossen. Voor wie rust, schoonheid en een hechte gemeenschap zoekt, is dit een ideale woonomgeving. Vanuit deze woning kan men aan de overzijde direct het Bunderbos in lopen.

Ground floor

De indeling van het huis omvat een souterrain met een provisiekelder met een gewelfd plafond. Op de begane grond betreedt u via de voordeur de entreehal, die toegang biedt tot de woonkamer, keuken, provisiekelder, meterkast en toegangstrap naar de eerste verdieping.

De keuken is een ruime leef keuken, uitgerust met moderne voorzieningen en een stijlvol spoeleiland, inclusief inbouwapparatuur zoals een koffieapparaat, oven, magnetron, vaatwasser en een vijfpits gasfornuis. Deze royale keuken is ideaal voor sociale bijeenkomsten, aangevuld met de warmte van een houtkachel tijdens de wintermaanden. Een tussenhal biedt toegang tot het toilet, de bijkeuken, de woonkamer, badkamer, wasruimte en de tuin.
De berging leidt naar de badkamer en de wasruimte, waar u een ligbad, toilet en wastafel zult aantreffen. Een deel van de begane grond is voorzien van dubbel glas, wat bijdraagt aan het comfort van de woning.
De voormalige feestzalen zijn volledig in te richten naar eigen smaak. De grote oppervlakte biedt veel mogelijkheden. Aangrenzend aan de twee zalen bevindt zich een praktische werkplaats met veel extra opslagruimte.

First floor

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, ideaal voor een gezin. Er is tevens een tweede badkamer met een douche en enkele wasbak, bergruimte met een extra toilet en standplaats van de cv-ketel. Vanuit de achtergelegen slaapkamer heeft u toegang tot de zolderverdieping van de zaal. De bovenverdieping dient gemoderniseerd te worden

Garden

Het perceel is ruim van opzet en biedt veel privacy, diverse bomen, hagen en struiken, en een royaal terras voor gezelschap en buitenactiviteiten. Een paardenstal biedt mogelijkheden voor hobbydieren en paardenliefhebbers. De gehele tuin is omheind en voorzien van een toegangspoort, met voldoende eigen parkeergelegenheid. Aansluitend aan de werkplaats bevind zich de grote carport met ruimte voor meerdere voertuigen.

Aansluitend aan het erf en de paardenstal bevindt zich een ruim weiland, dat eveneens toegang geeft tot het Bunderbos.
Buiten het perceel met de woonboerderij zijn er op loopafstand twee extra aaneensluitende percelen beschikbaar, gezamenlijk beslaand 4.145 m². Dit biedt een unieke kans om te genieten van het landelijke leven.

Details

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart

Features

Offer

Reference number
982
Asking price
€695,000
Upholstered
Yes
Upholstered
Upholstered
Acceptance
By consultation
Offered since
14 September 2023
Last updated
19 January 2024

Construction

Type of residence
House, residential farm, detached house
Type of construction
Existing estate
Construction period
1850
Roof materials
Asbestos
Tiles
Rooftype
Front gable
Certifications
Energy performance advice
Isolations
Party insulated glazing

Surfaces and content

Plot size
10,918 m²
Floor Surface
496 m²
Content
2,224 m³
Surface area other inner rooms
217 m²
External surface area storage rooms
24 m²
External surface area
85 m²

Layout

Number of floors
2 (and one basement)
Number of rooms
5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms
2

Outdoors

Location
Forest border
Forested area
Near school
Open position
Unobstructed view

Garden

Type
Garden around
Orientation
North east
Condition
Normal

Energy consumption

Energy certificate
G

Boiler

Type of boiler
Remeha Avanta
Heating source
Gas
Year of manufacture
2017
Combiboiler
Yes
Boiler ownership
Owned

Features

Number of parking spaces
4
Number of covered parking spaces
4
Water heating
Central heating system
Heating
Central heating
Wood stove
Bathroom facilities Bathroom 1
Bath
Sink
Toilet
Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2
Shower
Sink
Parking
Attached stone
Has cable TV
Yes
Garden available
Yes
Has a garage
Yes
Has an internet connection
Yes
Has a storage room
Yes

Cadastral informations

Cadastral designation
Geulle A 4436
Area
2 m²
Cadastral designation
Meerssen B 919
Area
3,235 m²
Cadastral designation
Geulle A 4438
Area
1,418 m²
Cadastral designation
Meerssen B 1410
Area
910 m²

Brochure(s) and other documents

Recently viewed
View all listings