English

Resultaatgericht met een persoonlijke werkwijze, dat is geWOON Makelaardij in een notendop. Het gedreven eigenaarskoppel heeft hart voor de zaak en staat voor 18 jaar ervaring. Wij geloven dat er niet één standaard werkwijze is maar dat iedereen behoefte heeft aan individuele dienstverlening. De tarieven zijn scherp, de communicatielijnen kort en de passie oneindig.

Frisse kijk

Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken uit de makelaardij. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

Servicegericht

Door ruime ervaring, goede contacten en gemotiveerde medewerkers is niets te veel gevraagd om goede service te leveren. Een persoonlijke benadering met oog voor de wensen van mensen, neemt geWOON Makelaardij enkel genoegen met tevreden klanten. 

Wat kunt u verwachten?

Onze organisatie is gespecialiseerd in het verkopen van woningen in Limburg. Geheel vrijblijvend komt een gekwalificeerde makelaar bij u langs en binnen 2 werkdagen heeft u een goede waardebepaling van uw woning liggen. Wij bieden u niet alleen een goede courtage, maar ook handelen wij het hele proces voor u af. Wanneer wij uw huis verkopen kunt u gerust zijn!

Hoe verloopt de verkoop?

  1. U neemt contact met ons op per e mail of telefoon.
  2. De makelaar komen bij u langs om uw huis geheel vrijblijvend en gratis te bekijken.
  3. Aan de hand van dit bezoek en de gesprekken doen wij een vrijblijvende waardebepaling.
  4. Wanneer u zich hierin kunt vinden, bieden wij uw woning aan op onze eigen website en alle grote woningportals.
  5. Zodra de bezichtigingsaanvragen binnenkomen plannen wij deze in, natuurlijk in onderling overleg, en verzorgen wij de rondleidingen in uw woning.
  6. Wij zijn contactpersoon en voeren de onderhandelingen om de verkoop van uw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  7. Alle documentatie wordt door ons verzameld, nagelopen en biedt de input voor de koopovereenkomst. U wordt volledig ontzorgt en goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken.  

Stuur een email naar info@gewoonmakelaardij.nl voor meer informatie of maak een afspraak op telefoonnummer 043 364 10 40.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod