English
Verhuur uw woning via geWOON Makelaardij

Verhuur uw woning via geWOON Makelaardij

U wilt uw koopwoning tijdelijk verhuren vanwege verblijf in het buitenland of totdat de woning is verkocht. Of u heeft een of meerdere beleggingsobjecten. Uw vastgoed vraagt om een professional als geWOON Makelaardij die de vastgoedmarkt kent!

De woningmarkt is continu in beweging. Soms snel, soms langzaam. Deze beweging, maar des te meer uw woning, vraagt om innovatieve oplossingen. Heeft u uw woning (nog) niet verkocht? Of wilt u juist uw woning of pand doelgericht gaan verhuren? Dan zoekt u een professionals en bent bij geWOON Makelaardij aan het juiste adres!

Dankzij de nauwe samenwerking met online vastgoedportals is er een grote database van woningzoekende en een netwerk van expats beschikbaar. Met een dagelijks bereik van duizenden woningzoekenden, brengt geWOON Makelaardij uw woonruimte onder de aandacht en wordt maar liefst 85% van het aanbod binnen 4 weken verhuurd! Daarnaast werkt geWOON Makelaardij samen met een groot aantal mediapartners en wordt de onderneming gekenmerkt door uiterst gedreven makelaars en adviseurs. Zij kennen de markt en investeren continue in een omvangrijk netwerk van alle typen huurders.

Volledig ontzorgt

Bij het verhuren van een woning komt nog heel wat kijken. geWOON Makelaardijneemt dit uit handen en zoekt een geschikte kandidaat voor uw woning. Dit doen wij met zorg. Kandidaten worden gescreend op financiële middelen waarmee voor u een zekerheid wordt geboden dat de huurprijs haalbaar wordt. Daarnaast wordt de uiteindelijke verhuur een feit middels de meest actuele huurcontracten.

Tijdens de huurperiode kunnen wij het aanspreekpunt zijn voor de huurder waardoor u vrijgehouden wordt van eventuele vragen of klachten. Meer informatie vindt u op www.geWOONVastgoedbeheer.nl.

Wat kunt u verwachten?

 • Promotie via www.geWOONMakelaardij.nl voor nationaal en internationaal bereik
 • Flexibele en deskundige verhuurmakelaars met kennis van de regio Limburg.
 • Actieve Social Media promotie
 • Groot netwerk van (media)partners
 • Veilige verhuur door uitgebreide screening huurder

Neem contact op Maak kennis met onze specialisten

Volledig ontzorgt

Hoe wij dit realiseren

Als betrouwbare partner hanteren wij een transparante werkwijze waardoor u zicht heeft op de afspraken die u aangaat en hoe de verhuur van uw vastgoed verloopt. Dit is deels maatwerk aangezien elke woning en daarmee elke huurder anders benaderd dient te worden.

 1. Vrijblijvend intakegesprek
  Onze deskundige makelaars brengen uw wensen en eisen in kaart. Zij adviseren u tevens over de wettelijke en marktconforme huurprijs. Indien onze werkwijze u aanspreekt zullen we de afspraken over onze dienstverlening en courtage schriftelijk vastleggen in een opdracht.
 2. Plaatsing van uw woning op onze website
  Wij presenteren uw woning op onze website www.geWOONMakelaardij.nl. Deze website is gekoppeld aan een twintigtal andere woningwebsites. Uiteraard verzorgen wij ook de fotografie en teksten van uw woning, zodat de presentatie representatief oogt.
 3. Bezichtiging
  Na contact met de kandidaat huurder analyseren wij de belangrijkste gegevens zoals gezinssamenstelling, inkomen en reden van huren. Wanneer dit voldoet aan de eisen die u stelt aan de huurder zullen wij met de kandidaten de woning bezichtigingen.
 4. Screening
  Huurders worden door ons gescreend indien dit is overeengekomen in het opdrachtformulier. Kandidaten kunnen getoetst worden bij onder andere GGN Mastering Credit. Hiermee worden voor u, als verhuurder, de risico´s geminimaliseerd.
 5. Huurovereenkomst 
  Indien de huurder de woning wenst te huren en u de kandidaat heeft goedgekeurd zullen wij het dossier compleet maken en de huurovereenkomst opmaken. geWOON Makelaardij werkt met de meest actuele huurovereenkomsten die u als verhuurder optimaal beschermen.
 6. Oplevering
  Tijdens de sleuteloverdracht worden alle overeenkomsten door betrokken partijen ondertekend en een uitgebreide begin-inspectie van de woning uitgevoerd waarin de staat schriftelijk wordt vastgelegd en ondersteunt met foto´s.

Meer weten over onze werkwijze?

Contact

Onze deur staat altijd voor je open. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Contact opnemen

Meer weten over onze werkwijze?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod