English
Aankoopmakelaar geWOON Makelaardij

Aankoopmakelaar geWOON Makelaardij

Een huis kopen gaat op gevoel waarbij stilgestaan moet worden bij de persoonlijke wensen van mensen. Precies dé manier waarop geWOON Makelaardij zijn werk doet!

Wij begeleiden graag uw aankoop

Naast de verkoop van uw woning, bieden wij ook mogelijkheden om u te begeleiden tijdens de aankoop van uw nieuwe woning.

Het kopen van een huis of appartement in is altijd spannend en dan is prettig om iemand bij u te hebben die het reilen en zijlen in de branche kent, de markt inzichtelijk heeft en de onderhandelingen over de woning die u wilt kopen voor u uitvoert. Ook hierin is geWOON Makelaardij de organisatie die u zoekt!

Een aankoopmakelaar behartigd de belangen van kopers bij de aankoop van een nieuwe woning. Aangezien u niet dagelijks een huis koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde, want bij het kopen van een appartement of huis in Geulle komt u tegenover de verkopende makelaar te staan, die handelt in het belang van de verkoper.

Door uw wensen goed in kaart te brengen en rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren zijn wij in staat om op korte termijn en zeer efficiënt een woning te vinden die voldoet aan wat u voor ogen heeft.

Nieuwsgierig of wij de makelaar voor u zijn?

Neem contact op Maak kennis met onze specialisten

Wij begeleiden graag uw aankoop

Wat mag je van ons verwachten

 1. Goed beeld van uw wensen en eisen 

  Het begint allemaal met een goed gesprek. De makelaar komt bij u thuis en bespreekt uw wensen van de nieuwe woning en legt de afspraken vast. Aan de hand van deze informatie gaat hij op zoek in Geulle en omstreken en biedt u beschikbare woningen aan die passen bij uw zoekopdracht en voorkeuren.
 2. Direct contact met verkopende makelaar

  Als uw interesse is gewekt zal de makelaar direct contact opnemen met de verkoper of zijn makelaar. Dit om te voorkomen dat een andere kandidaat er met de woning vandoor gaat.
 3. Tweede bezichtiging met aankoopmakelaar

  Als u een woning op het oog heeft en deze al een keer heeft bezichtigd en eventueel van plan bent deze woning aan te kopen, dan komt de makelaar in beeld. In overleg met u en de verkopende makelaar wordt er een afspraak gemaakt voor de tweede bezichtiging. De makelaar gaat met u mee naar deze bezichtiging en zal u tijdens én na de bezichtiging informeren over de (technische) staat van de woning, de eventuele verborgen gebreken en de reële marktwaarde van de woning.
 4. De aankoopmakelaar voert de onderhandelingen 

  De makelaar voert namens u op professionele wijze de onderhandelingen en hij/zij weet vaak al binnen een paar dagen waar de prijs op uit zal komen. De aankoopmakelaar weet deze scherpe prijs te achterhalen, dankzij zijn/haar jarenlange ervaring en expertise.
 5. Een bouwkundige keurder beoordeeld de woning

  De makelaar gaat samen met u het huis bouwkundig inspecteren. Hoe is de bouwkundige staat van de woning, welke mogelijke gebreken kunt u verwachten én op welke termijn? Eventueel kan tegen meerprijs een volledige bouwkundige keuring door een lokale bouwkundig keurder geregeld worden.
 6. Taxatie door een lokale taxateur

  Uw eigen makelaar is betrokken als uw persoonlijke adviseur voor de aankoop van uw woning. Hij mag om deze reden geen taxatierapport opstellen voor de financieringsaanvraag van de woning. Dit taxatierapport dient opgesteld te worden door een onafhankelijke taxateur. Uw makelaar kan u als geen ander adviseren omtrent een goede, onafhankelijke taxateur, die voor u tegen een gunstig tarief, een taxatierapport opmaakt voor de financieringsaanvraag.
 7. Koopovereenkomst en controle

  Na het opstellen van de koopovereenkomst controleert uw makelaar voor u het koopcontract op de “kleine lettertjes” en zorgt er voor dat de juiste (ontbindende) voorwaarden worden opgenomen. Tevens neemt de makelaar het contract in zijn geheel met u door, alvorens u uw handtekening zet.
 8. Financiering en hypotheekadvies

  U wordt niet alleen bij de aankoop begeleidt, er is bovendien ook een mogelijkheid om van een onafhankelijke en erkende hypotheekadviseur een geheel vrijblijvend hypotheekadvies te krijgen. Deze hypotheekadviseur kan u een concurrerend voorstel aanbieden. Vraag er naar bij het kennismakingsgesprek!
 9. Eindinspectie samen met aankoopmakelaar 

  De dag voor de notariële levering maakt u samen met uw makelaar en de verkopers een afspraak om de woning te inspecteren. Deze inspectie vindt plaats om te kijken of dat de woning conform afspraak wordt opgeleverd. Uw makelaar weet precies waar hij/zij op moet letten en zal gedurende deze inspectie van de woning u met raad en daad bijstaan.
 10. Notariële levering 

  Na de woninginspectie gaat u naar de notaris voor de ondertekening van de notariële akte van levering (koopakte). Uw makelaar zal deze leveringsakte als ook de nota van afrekening controleren en waar nodig in overleg met u (laten) bijstellen. De akte wordt dan door u, in aanwezigheid van uw makelaar, de notaris en de verkopende partij ondertekend. Na het tekenen van de akte ontvangt u van de verkopende partij de sleutels van uw nieuwe woning.

Benieuwd naar wat geWOON Makelaardij voor u kan betekenen?

Contact

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Contact Maak kennis met onze specialisten

Benieuwd naar wat geWOON Makelaardij voor u kan betekenen?

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod